divendres, 14 d’octubre del 2011

Crònica



  


La 1era Cursa Solidària de Muntanya a Gelida celebrada el passat diumenge 9 d'octubre ha estat tot un èxit. Un èxit del poble i un exemple de solidaritat. Un total de 172 corredors i 66 voluntaris es van implicar en aquesta iniciativa solidària organitzada pel Club Excursionista Gelida (CEG).
La cursa va transcórrer en un dia ben assoleiat i bon ambient. Homes i dones, jovent i fins i tot alguna que altre mascota van sumar-se a aquesta cursa de caràcter solidari que tenia com a objectiu la lluita contra les malalties que afecten als més petits. 
Aquesta cursa es va distribuir en dues zones. La part de la muntanya i amb un recorregut de 13,8 quilometres al llarg dels quals l'organització va distribuir tres punts d’avituallament i un punt de control situat al cim del Montcau. Aquesta zona va estar sota la supervisió dels col·laboradors Bombers de Gelida, socis del club, voluntaris del poble i de la Fundació Sant Joan de Deu. La part del poble i situada a la zona del Parc Central s'hi localitzava la sortida i arribada de la cursa, zona de cronometratge, entrega de dorsals i obsequis, guarda-roba i vestuaris, servei de fisioteràpia, els serveis d’emergència (SEM) i bar.
L'import de la inscripció es destina de manera íntegre a la Fundació Sant Joan de Deu. Amb aquesta aportació es va obsequiar als participants amb una samarreta tècnica i promocional de la cursa i accedien al sorteig de diversos obsequis donats per empreses i botiguers locals, així com també una botifarra amb pa amb tomàquet i una beguda tot just acabar la cursa.
Tots els fons recaptats i de caràcter benèfic de la present edició es destinen als programes d'investigació de la Fundació Sant Joan de Déu. El total recaptat assolit és de 2.100€.
El balanç final ha resultat molt positiu i satisfactori i anima a l'organització a continuar amb aquesta iniciativa. Iniciativa que té una doble finalitat, la de promoure l'activitat física i solidaritzar-nos, amb l'aportació de cadascun de nosaltres, amb aquelles persones que més o necessiten ja sigui a través dels programes de recerca mèdica com d'entitats de cooperació internacional.
El vencedor de la categoria masculina fou Manuel Torres amb un temps de 58'55''. Tot seguit i a pocs segons de diferència, el segon classificat en Victor Tudela amb un temps de 59'28'' i en tercer lloc en Manel Rodríguez amb un temps de 1h 4'13''. Pel que fa a la categoria femenina i encapçalant la classificació, na Laura Coromines amb un temps de 1h 17'4'' seguida de Regina Carné amb un temps de 1h 18'41'' i Nati Rubio en tercera posició amb un temps de 1h 21'34''.
Els organitzadors voler agrair el suport de tots els col·laboradors, patrocinadors, voluntaris i participants que han fet possible aquesta primera edició de la cursa solidària.

La Junta del Club Excursionista Gelida

2 comentaris:

  1. moltes felicitats per aquesta idea tant bona i per la cursa. El recorregut i el paisatge perfectes. Si la repetiu allà estarem!!!

    ResponElimina
  2. Ens alegrem que hagiu gaudit, esperem poder repetir-la i trobar-vos de nou a la propera edició o en qualsevol activitat del club.

    ResponElimina